ОВА Е И ТВОЈА можност да развиеш свој Интернационален бизнис од дома

Милиони луѓе успеаа да го подобрат својот квалитет на живот токму од професијата и системот на работа кој ти се нуди сега. А зошто не и ти ?

Кои се можностите и привилегиите ?

 • Можност да бидеш претприемач.
 • Можност да изградиш бизнис од својата страст за здрава исхрана и здрав начин на живот.
 • Избор да бидеш сам свој шеф и сам/а да си го креираш работното време.
 • Шанса да бидеш флексибилен/на и да си ја обезбедиш иднината.
 • Вештини за да развиеш сопствен бизнис за своја финансиска и временска слобода и независност.
 • Информации како профеисонално да изградиш свој тим; ќе учиш од професионалци со искуство од повеќе од 30 години.
 • Можност за профит и бонуси од 4 главни начини: малопродажба, големопродажба, ројалитети, бонуси и платени одмори.

ШТО МОЖЕШ ДА ОЧЕКУВАШ ОД НАШАТА СОРАБОТКА

 • За почеток, ќе те воведеме во првите чекори за старт на твојот бизнис.
 • Ќе направиме план за акција според твоите цели и заедно ќе стартуваме со заедничка работа, за твои први заработки
 • Ќе те вклучиме во нашата Академија за претприемачи каде ќе научиш се’ што ќе ти е потребно за да успееш. Комплетна обука – онлајн настани за сите алатки во работењето, настани во живо, менторство 1 на 1 и тимска соработка и поддршка.
 • Заедно ќе го градиме твојот тим на соработници и клиенти

Напредуваат сите кои се учливи, упорни и кои следат инструкции и знаат што сакаат

 • Добиваш исплата според сработено, без ограничувања, со бонуси, награди, признанија.
 • Користиме признат и докажан план за исплата, според докажан маркетинг план, проучуван на Харвард универзитетот како еден од најчесните во светот. Во секторот на директна продажба – најдарежлив.
 • Ги имаме најдобрите производи – научно засновани и спаѓаат меѓу најдобрите во светот. Производите даваат резултати, а резултатите се клуч за твојот успех. Ќе ги препорачуваш и ти како и ние.

Од која компанијa добиваш шанса да бидеш дел ?

На Балкан имаме преку 1000 членови во нашиот тим од 18-80 години

Обични луѓе, кои посакале подобро да се хранат, да постигнат своја подобра верзија (се чувствуваат поздраво, повитално и поенергично), биле или се невработени / вработени / сопственици на бизниси.

Заедничко за сите е што посакале здрав и активен начин на живот исполнет со уживање, без финансиски грижи и стресови, и слобода нормално да уживаат во секој миг од секој свој ден.

Поголемиот дел сме веќе финансиски слободни, уживаме да патуваме, да се дружиме и забавуваме. И сме секогаш подготвени и со огромна желба и страст да го пренесуеме своето знаење, своите вештини и стекнатото искуство на други во тимот за да можат и тие да креираат свој подобар живот.

Тимот на Балканот е во постојана потрага по нови соработицни, бидејќи секому му треба подобро да се храни, поздраво да се чувствува, подобро да заработува. Го шириме нашиот тим секаде каде не има нас од балкаонот, во Македонија, Србија, Босна, Хрватска, Словенија, Германија, Австрија, Италија, Малта, Англија, Франција, Швајцарија, САД…

Постојано се потребни нови и нови. Добра вест за тебе и за сите на кои ќе им кажеш за нас: за да станеш дел од нашиот тим, не е потребно предзнаење за исхрана или за соствен бизнис, не е потребно ниту работно искуство. Битно е да си човек кој сака да помага, да учи, да се развива, да следи инструкции, и да има став „нема проблем“.

УШТЕ НЕШТО ЗА ТЕБЕ, И ЗАКАЖИ СОСТАНОК СО НАС

Дај ни повеќе информации за тебе, потоа те контактираме веднаш

ПРИЈАВИ СЕ ЗА ЧЛЕН ВО НАШИОТ ТИМ (mk)

Ни кажа каде живееш и кое е твоето име. Ни пиша твој контакт телефон и емаил адреса.

Ќе те замолиме за уште минута време - одговори уште на следните прашања,
а потоа резервирај си разговор со нас кога тебе ти одговара.

НАШИ ИСКУСТВА

Горан & Соња Димитровски
World Team, СКОПЈЕ МАКЕДОНИЈА

По професија сме дипломирани инженери и менаџери.

 

Немавме никакво предзнаење со исхрана и мрежен маркетинг пред да се запознаеме со Herbalife Nutrition. Се’ што знаеме и користиме денес научивме во системот на обука.

 

Се започна со желбата на Горан да намалу килограми и да си ја подобри исхраната. Неговиот најнов резултат кој секојдневно инспирира стотици -30 кг. Реши да се врати на добрите и правилни навики и дневната рутина која си ја практикуваше.

 

Продолживме да ги препорачуваме нашите резултати и начинот на исхрана кој го практикуваме 16 години.

 

Инаку, сме вработени во класичен систем на работа од 8 до 16, ова е наша дополнителна работа. Со оваа активност од 1-2 часа дневно, најчесто попладне, заработуваме во просек помеѓу 400 и 500 евра месечно.

Гордана Крстановска
GET Team 2.5k, Скопје, Македонија

Економист сум по професија, со работно искуство од 18 г. на факултет.

 

Пред 14 години кога барав промена ги сретнав овие фантастични производи по препорака на моја колешка направив промена. На мојот прв резултат ги добив своите први клиенти.

 

На тој начин сватив дека можам со препорака на она од што сум задоволна да си обезбедам дополнителен приход, тие 100 евра за мене значеа промена на квалитет на живот бидејќи работев за просечна плата од 250 евра месечно.

 

И така, препорачувајќи ги овие фантастични производи и можноста која што ја нуди компанијата Herbalife Nutrition се создаде задоволен тим од членови и клиенти, не само во Македонија туку насекаде низ свет. Пред 6 години, нормално, си дадов отказ за да се посветам на ова што го живеам и го сакам.

 

Во просек Herbalife Nutrition ми исплаќа 5000 евра месечно. Меѓутоа она што е подрагоцено за мене е тоа што начинот на живот во оваа компанија, работата од дома, можноста да нема лимити, да нема ограничувања и оваа слобода којашто ја имам за мене навистина нема цена.

Кармен и Сашо Михајловски
President’s Team, Скопје, Македонија

Заедно работиме скоро 30 години досега.

 

И навистина сме благодарни што на време или на свои 22 години ја запознавме оваа деловна можност.

 

Ја користиме константно и во целиот овој процес (или пат со Herbalife Nutrition) навистина ги остваривме сите наши соништа, желби. И навистина уживаме.

 

И она што го посакуваме за сите кои сега влегуваат во Herbalife Nutrition е да за одредено време ги почуствуваат сите благодети што оваа деловна можност ја нуди, а тука сме ние како ментори со цела екипа од Македонија да ви помогнеме на тој пат во остварување на целите.

Забелешка:
Приходите се однесуваат на прикажаната личност (или примери) и не претставуваат просек и се провизии засновани на купување производи од Компанијата од страна на Членови во долните линии. Опишаните приходи се однесуваат на лицата што се меѓу врвните 1% Членови на Herbalife Nutrition.