Monthly Archives: јануари 2023

ЗАЕДНО ДО СВОИТЕ ЦЕЛИ !

Нашата можност на старт на свој бизнис е за отворена за тебе. И за сите што ги знаеш. А зошто да започнеш свој бизнис ? Битно е да расчистиме една важна работа во глава, уште на старт од оваа година (ако веќе ја имаш во глава, ти честитаме, и те повикуваме веднаш да ни се […]