Category Archives: Свој Бизнис

Совршена можност за работа со скратено работно време (part-time job)

Совршената можност за работа со скратено работно време (part-time job) е различна за различна личност во зависност индивидуални потребите и преференции. Сепак, генерално, совршената можност за работа со скратено работно време би ги имала следните карактеристики: Флексибилност Совршената можност за работа со скратено работно време треба да понуди флексибилен распоред кој ви овозможува да ја […]

ЗАЕДНО ДО СВОИТЕ ЦЕЛИ !

Нашата можност на старт на свој бизнис е за отворена за тебе. И за сите што ги знаеш. А зошто да започнеш свој бизнис ? Битно е да расчистиме една важна работа во глава, уште на старт од оваа година (ако веќе ја имаш во глава, ти честитаме, и те повикуваме веднаш да ни се […]